top of page
  • Forfatters billedePRESSEMEDDELSE

Bogen om følelsesmæssig intelligens i topledelse er nu dobbelt bestseller

Opdateret: 8. aug.

BOGUDGIVELSE: For et par måneder siden fortalte vi om nyudgivelsen af coachingbogen: "Emotional Intelligence for Executive Leaders" af Susanne Siig Petersen.

Nu er den blevet en dobbelt bestseller på Amazon.com


En nøgleegenskab i succesfuld ledelse er følelsesmæssig intelligens, mener executive coach Susanne Siig Petersen, som i sin nye bestsellerbog beskriver hvorfor det er vigtigt - og hvordan du selv kan træne din egen følelsesmæssige intelligens 'fra EGO til EQ'.


Alle kan tage en MBA på CBS eller INSEAD - Men i virkeligheden er det din følelsesmæssige intelligens, der er dit vigtigste redskab som CEO...Din indre ledestjerne og intuitive kompas.

Susanne Siig Petersen



Hendes bog Emotional Intelligence for Executive Leaders så i foråret dagens lys på verdens største bogplatform Amazon.com - i første omgang dog kun i en engelsk udgave - og den har allerede fået en flot modtagelse af anmelderne, men har derudover i flere måneder rangeret på to af Amazons officielle top 100 bestseller-lister inden for Business:


I skrivende stund ligger bogen nr. 28 på bestseller-listen BEST ORGANISAZIONAL LEARNING og den har været oppe på en 13. plads.



Derudover ligger bogen aktuelt på 69. pladsen på bestseller-listen BEST BUSINESS MENTORING AND COACHING



En anmelder vurderer den til at være den bedste bog om følelsesmæssig intelligens og ledelse på markedet i øjeblikket i coaching-kontekst.





 


Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page